streda 15. februára 2012

Trochu romantiky...


Trochu romantiky aj mimo Valentína. Poznáte reláciu Plain Jane
Túto reláciu som objavila nedávno,úžasná Luise Roe - britská stylistka mení nevýrazné dievčatá "šedé myšky" na krásavice. Nemení len ich vizuálnu stránku , ale pomáha im nadobudnúť sebavedomie. Dievčatá musia prejsť "výcvikom" a popasovať sa zo svojimi fóbiami, aby mohli ako sebavedomé ženy predstúpiť pred svojimi tajnými láskami.Na konci má každé dievča rande so svojim vysnívaným "princom" na super romantickom mieste. 

Môžete si ju pozrieť na http://www.mtv.co.uk/shows/plain-jane.

Ukážka toho, že každá žena môže byť krásna a sexy ak sa tak cíti!
Možno som už na to stará, neviem ako vy, ale ja sa niekedy na konci neubránim slzám...




A zopár fotiek úžasnej Luise.





Biba

2 komentáre:

  1. Nápad je to dobrý - už jen tím, že se nemění jen vzhled, ale celkový postoj k sobě samé... Myslím si, že většina - ne-li každá - "šedá myška", se může proměnit v "princeznu" či "kočku". Vidíme to i na známých lidech - v záři reflektorů bezchybně nalíčené, v padnoucích šatech... V soukromí nevýrazné ženy bez make-upu, v obyčejném, ale hlavně pohodlném oblečení... U "normální" ženy, bychom si řekly, že je pěkná - i když ne prvoplánově, ale najdeme na ní něco, co zaujme. U slavné si řekneme - "No ne!", protože jsme právě zvyklé na tu dokonalost... Já sama se občas výrazněji ráda nalíčím, vyfiknu se v oblečení, ale na druhou stranu mám ráda tu svoji "šedou myšku", protože tak se cítím dobře a jsem to prostě já :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem za pekny komentarik.Ano mas pravdu najde len o tu vizualnu stranku a v dnesnej dobe naozaj prahneme po dokonalosti. A pritom vsetko je len klam, fotky v casopise su retusovane, "hviezdy" su dokonale len vdaka vizazistom a stylistom. Skoda ze vsetko toto vplyva na nas pohlad na krasu, ktory je hlavne u mladých pokriveny. Mne sa na tejto relacii paci hlavne ten zaver, ked "rande na slepo " konci happy- endom. Mladík je ocareni , dievca pochopi zmysel v sile sebadovery, ze ked sa tak bude citit tak to naozaj bude tak, a nenapadna siva myska ma sancu na lasku...

      Odstrániť